Over ons

WatchToCare® - You never Walk Alone!

WatchToCare® is al ruim 10 jaar dé Nederlandse specialist op het gebied van GPS horloges en alarmknoppen, met name GPS horloges en knoppen voor ouderen waarmee ze langer zelfstandig en veilig in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen en voor mensen die om welke reden dan ook meer zorg nodig hebben.

Ook hebben we een lijn met de meest betrouwbare GPS horloges voor kinderen waarmee je altijd in contact bent of kan komen met je kind, waar hij of zij ook is en weet je altijd waar je kind is en kan je kind altijd je hulp inroepen.

 

WatchToCare You never walk alone!

Met een WatchToCare™ GPS-horloge of alarmknop ben je altijd zichtbaar en bereikbaar voor je geliefden. En in geval van een calamiteit kun je onmiddellijk iemand op de hoogte stellen, en verdwalen is daardoor ook onmogelijk. 

 

Gegevens WatchToCare

WatchToCare® is een handelsnaam van:

DiVi Trading B.V.

Mercatorweg 28

6827DC Arnhem

Nederland

KvK: 69291462

Bank: Rabobank IBAN: NL37 RABO 0321 5825 19

BIC: RABONL2U

BTW nummer: NL8578.19.264 B01

Tel: +31 85 004 6630
Of stuur ons een WhatsApp bericht!


Voor informatie stuur een e-mail naar: support@watchtocare.com of vul het contactformulier in.

Wij zullen zo snel mogelijk antwoorden. 

Wat onze klanten zeggen...

Ria Bergsma-Hannink

Het GPS horloge is eenvoudig in gebruik te stellen omdat het meeste al gedaan is. Ik had toch iets verkeerd gedaan wat met één belletje naar het bedrijf vlot werd geregeld. Prima service dus. Het horloge zelf doet precies wat het beloofd en mijn moeder gaat nu veel geruster op pad en kan mij elk moment bereiken. Ze moest nog even leren dat een druk op de knop voldoende was maar dat is inmiddels ook duidelijk. We zijn dik tevreden!

Danique B.

Dit is mijn 2de horloge voor mijn moeder, de 1ste die ik ergens anders kocht heb ik na 3 dagen proberen aan de gang te krijgen maar terug gestuurd en wat meer geld uitgegeven. Het watchtocare horloge komt gelukkig helemaal geïnstalleerd en ook nog direct telefonisch contact bij een vraag. Super!!

Danny van Ginkel

.

Het GPS horloge is eenvoudig in gebruik te stellen omdat het meeste al gedaan is. Ik had toch iets verkeerd gedaan wat met één belletje naar het bedrijf vlot werd geregeld. Prima service dus. Het horloge zelf doet precies wat het beloofd en mijn moeder gaat nu veel geruster op pad en kan mij elk moment bereiken.